vineri, 3 iulie 2009

Legislatie Radio CB si nu numai...

Urmatoarele sunt foarte importante din punct de vedere informativ al dumneavoastra:

Decizia nr. 62/2005 privind desemnarea categoriilor de frecvente radioelectrice pentru a caror utilizare nu este necesara obtinerea unei licente de utilizare a frecventelor radioelectrice, precum si reglementarea conditiilor tehnice prin care se asigura utilizarea armonizata a acestora. O puteti citi aici.

apoi, Decizia presedintelui Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei nr. 345/2006 pentru modificarea si completarea anexei la Decizia presedintelui Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei nr. 62/2005 privind categoriile de frecvente radioelectrice a caror utilizare este libera. O puteti citi aici.

Apoi, avem si documentul care sta la baza gestionarii spectrului radio in Romania. Acesta se numeste Tabelul national de atribuire a benzilor de frecvente radio (TNABF) si cuprinde informatii privind:
- atribuirile benzilor de frecvente radio pe servicii de radiocomunicatii, comparativ la nivel mondial, european si national;
- desemnarile benzilor de frecvente radio pentru sistemele de radiocomunicatii paneuropene si pentru diverse sisteme sau aplicatii a caror utilizare este armonizata la nivel european, comparativ la nivel european si national;
- alte aplicatii posibile in diferite benzi de frecvente radio;
- reglementarile si normele tehnice aplicabile in Romania pentru diferite benzi de frecvente radio;
- statutul de utilizare exclusiv sau partajat, guvernamental sau neguvernamental, pentru fiecare banda de frecvente radio.
Il puteti descarca de aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu